Open Call - samtale med Ida

Publisert: 01.11.2023
Foto: Jamie Micheal Bivard

Én-til-én kollegasamtale med Ida Løken Valkeapää

Trenger du noen å kaste ball med rundt problemstillinger som gjelder et kunstnerisk prosjekt eller ditt kunstnerskap? Se her!

Under RadVent tilbyr Ida Løken Valkeapää generøst en times samtaletid til fem ulike kunstnerkollegaer som settes av til å drøfte kunstneriske problemstillinger. Samtalene blir digitale via Zoom, og er også tilgjengelig kunstnere som ikke har mulighet til å være i Tromsø under RadVent!

Dette er de aktuelle tidspunktene for samtaler:

14. desember

Kl 10 - 11

Kl 12 - 13

Kl 14 -15

15. desember

Kl 9 - 10

Kl 11 - 12

Høres dette ut som noe for deg? Send en kort beskrivelse av hva du ønsker å snakke om, Maximum 100 ord, samt noen tydelige spørsmål som du søker svar på.
Send til: silje@davvi.no

Deadline: 10.november

Dette sier Ida om samtalene:

«Jeg tilbyr meg å være en uformell samtalepartner, én å kaste ball med rundt problemstillinger som gjelder kunstnerisk prosjekt eller kunstnerskap. Vi kan for eksempel snakke om et prosjekt i en veldig tidlig fase – og prøve å definere prosjektet tydeligere og bringe det videre. Vi kan snakke om kunstnerisk team. Vi kan snakke om finansiering. Vi kan snakke om målgruppe. Vi kan snakke om kunstnerskapet, hvor du ønsker deg videre. Vi kan snakke om arbeidssituasjoner som er vanskelige.»

«Jeg lover ingen svar eller quickfix, men jeg lover full oppmerksomhet, respekt og velvilje, og et oppriktig ønske om å løfte vedkommende videre i sitt kunstneriske virke.

Hvorfor tilbyr jeg dette?

Fordi jeg tror på delingskultur.

Fordi jeg er interessert at feltet vårt skal utvikle seg, og at vi gjør det best i fellesskap.

Fordi jeg gjerne deler av mine kunnskaper.

Fordi jeg har søkt og fått arbeidsstipend, der jeg har lovt å gi noe tilbake til RadArt, og dette er måten jeg klarer å gjøre det på i år.»

Ida har gitt seg selv taushetsplikt om samtalens innhold. Tiden er satt av til å diskutere faglige problemstillinger, og det vil ikke mulig å diskutere eller lese søknader.